Produktet

Diferencë, kualitet, siguri dhe jetëgjatesi me ne!

Kompania “EuroFisi” në vitin (2015) fillon punën në fabrikën e re për prodhimin e rrjetave fasaduese duke rritur numrin e punëtoreve në njezet të tillë, me këtë arrinë në trendet e kapaciteteve vijuese. Pas një suksesi të jashtëzakonshëm me fabrikat e hapura tashmë në funksion lind nevoja për rritjen e prodhimit kështu duke u zgjeruar në hapjen e fabrikës së tret për prodhimin e ‘’Polisterolit të espanduar XPS,, dhe punëson mbi pesëmbëdhjet punëtorë. Në kompani tashmë janë të punësuar mbi njëqind punëtorë me një staf të nivelit të lartë menagjerial dhe profesionistë të fushës gjithmonë në synimin për rritjen e numrit të punëtoreve dhe zgjerimin e kompanisë në një nivel sa më të lartë të një së ardhme të afërt.

Produkte të izolimit termik për ndërtesa.

EUROFISI EF-145 & EF-160

EUROFISI EF 145 (145gr) është një rrjetë me fibra qelqi,
e disponueshme në ngjyrat: e bardhë / e verdhë / jeshile / e kuqe

EUROFISI EF 160 (160gr) është një rrjetë me fibra qelqi,
e disponueshme në ngjyrat: e bardhë / e verdhë / jeshile / e kuqe

Certificate

TÜV AUSTRIA

Processing of certifications is performed accordingly with the audit procedures of ITS AUSTRIA and is a regular subject of supervision.
Produkte të izolimit termik për ndërtimtari.

EUROFISI EPS 031 & XPS 033

Përdorimi i produktit në ndërtimtari:
Tabela izoluese rozë e bërë nga polistireni i ekstruduar (Extruded Polysyrene - XPS),
Përdoret për izolim termik të ndërtesave

Shfletoni Katalogun

Ju gjithashtu mund ta shkarkoni katalogun në formatin PDF duke klikuar në butonin e mëposhtem.

KOSOVO
Radivojc, 61000
+383 44 171 823

Copyright © 2021 Eurofisi Group. All rights reserved