Leader in the production of thermal insulation material. Our products make the difference. Leader in the production of thermal insulation material. Our products make the difference. Leader in the production of thermal insulation material. Our products make the difference. Leader in the production of thermal insulation material. Our products make the difference.

Diferencë, kualitet, siguri dhe jetëgjatesi me ne!

Kompania’’ EUROFISI,, është themeluar në vitin (1995), pjesë të prodhimit të produkteve finale përmbanë fabrikën e cila ka një sipërfaqe prej (4000㎡) dhe me hapësirën përcjellëse të depos prej (5000 ㎡). Që nga ideja e themelimit të një fabrike të tillë dëshirë e pronarit ka qenë që të merret me prodhim dhe zgjerim të biznesit, dhe kështu pas një periudhe të gjatë dhe përvoje të fituar në shtetin e Austrisë që nga viti (1991 -1994), pronari I nderuar Z.Ismail Shallti,vendosi që atë përvojë ta shkëmbejë me idetë e fituara në vendëlindjen e tij.

Qëllimet tona

Lider në rajon

Eksporti

Produkte të izolimit termik për ndërtesa.

EUROFISI EF-145 & EF-160

EUROFISI EF 145 (145gr) është një rrjetë me fibra qelqi,
e disponueshme në ngjyrat: e bardhë / e verdhë / jeshile / e kuqe

EUROFISI EF 160 (160gr) është një rrjetë me fibra qelqi,
e disponueshme në ngjyrat: e bardhë / e verdhë / jeshile / e kuqe

Certificate

TÜV AUSTRIA

Processing of certifications is performed accordingly with the audit procedures of ITS AUSTRIA and is a regular subject of supervision.
Produkte të izolimit termik për ndërtimtari.

EUROFISI EPS 031 & XPS 033

Përdorimi i produktit në ndërtimtari:
Tabela izoluese rozë e bërë nga polistireni i ekstruduar (Extruded Polysyrene - XPS),
Përdoret për izolim termik të ndërtesave

KOSOVO
Radivojc, 61000
+383 44 171 823

Copyright © 2021 Eurofisi Group. All rights reserved